no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Kantine og restaurant Tigris

 

Kantina

Kantina på THVS er åpen alle skoledager fra klokka 06.30 til 14.30. Her serveres gratis havregrøtfrokost til alle elever fra kl. 07.30-08.30.

Meny

Uke 17 

Mandag: 
Tirsdag: 
Kyllingburger
Onsdag: 
Stekt ris
Torsdag: 
Bakt potet
Fredag:
Pizzabagetter

Glutenfrie og laktosefrie alternativer

Kantine-ansatte smører glutenfrie bagetter på bestilling.
Alle salater og mye av varmmaten er glutenfrie.
Bestillinger på glutenfrie alternativer til lunsj kan gjøres på morgenen dersom det er ønskelig.

Alle bagetter, med unntak av bagelen er laktosefri, osten er også laktosefri.
Flere av salatene er laktosefrie. 
Du finner laktosereduserte melkeprodukter i disken.

Alle allergener er merket på menyen i kantina.

Interne og eksterne matbestillinger

I kantina kan det også bestilles servering i forbindelse med arrangementer på skolen og i Jotron Arena. Interne bestillinger må gjøres innen kl 12.00 dagen i forveien. 

Internt bestillingsskjema ligger på Innsida på siden Verdt å vite. For eksterne bestillinger kan kantina kontaktes på telefon 99 32 32 15.

Restaurant Tigris

Elevene på restaurant- og matfag driver restaurant Tigris.  

For å booke bord, send en e-post til Marit Øien på marit.k.oien@vestfoldfylke.no. Oppgi navn og hvor mange du ønsker å booke for

Meny restaurant Tigris

ONSDAG 12. MARS

Stekt kamskjell med blomkålpuré
Agurk, chiliolje og sprøstekt chorizo
Allergener: ME, BR
Kr 65,-

Lettrøkt og ovnsbakt laks
Farsert tomat, noriark, syltet rødløk, dampet grønn asparges, hollandaise og duchessepoteter
Allergener: FK, ME, EG, SU
Kr 140,-

Sprøstekt schnitzel av svin
Farsert tomat, dampende grønne erter, sitron, ansjos, kapers, brunet smør og duchessepoteter
Allergener: ME, SE, FK, EG, GL
Kr 130,-

Hvit sjokolademousse
Hasselnøttbunn, bringebærkokt eple, bringebærsaus og sprø kjeks
Allergener: GL, NØ, ME
Kr 50,-

 

ONSDAG 19. MARS

Kremet jordskokksuppe
Sprøstekt spekeskinke, sitronolje og jordskokkchips
Allergener: ME
Kr 55,-

Kokt kveite med agurksalat
Sandefjordsmør og kokte poteter
Allergener: FK, ME, SU
Kr 155,-

Biff av entrecote med salat
Fransk dressing, bakt potet og kryddersmør
Allergener: ME, SU
Kr 145,-

Creme Brule
Bringebærsorbet og sprø kjeks
Allergener: GL, ME, EG
Kr 50,-

ONSDAG 2. APRIL

Salat med røkt andebryst
Allergener: ME
Kr 55,-

Moules Frites
Aioli og pommes frites
Allergener: BR, ME, EG, SU
Kr 145,-

Kylling Tikka Marsala
Mangochutney, ris og nanbrød
Allergener: ME, NØ, GL
Kr 130,-

Sjokoladefondant
Hjemmelaget kaffeis og bær
Allergener: GL, NØ, ME
Kr 50,-

ONSDAG 9. APRIL

Tapasplanke
Forskjellige tapasretter serveres med aioli, focaccia og dessert.
Småretter som er skapt for å deles
Allergener: ME, EG, SU, GL, SK, FK
Kr 200,- per person

 

Allergeninformasjon
EG Egg, PN Peanøtter, SE Selleri, BR Bløtdyr, NØ Nøtter, GL Gluten, SO Soya,
LA Laktose, ME Melk, SU Sulfitter, SP Sennep, SK Skalldyr,
FK Fisk, LU Lupin, SØ Sesamfrø

 

Velkommen til oss!

 

 

Publisert: 21.04.2020 Oppdatert: 22.04.2025 kl.09:01