RMS Titanic - en uforglemmelig aften
Det er duket for en flott opplevelse på taket av Borgsalen. Elever på Restaurant- og matfag vil gjenskape og servere den samme 7-retters menyen som ble servert gjester på 1. klasse, 14. april 1912.
Elever bidrar på ulikt vis
- fra Frisør, blomster, Interiør og eksponeringsdesign vil elevene skape en tidsramme tilbake i tid med rekvisitter, kostymer og dekor
- fra Business og Innovasjon vil elevene ivareta deg som gjest og ha ansvar for markedsføring og salg av arrangementet
- fra Musikk, dans, drama vil elevene krydre kvelden med tids- og temariktige musikalske innslag
Per Kristian Sebak, forfatteren av boka Titanic - 31 norske skjebner, vil gi et tidsbilde av Titanics siste reise.
Kvelden er et samarbeidsprosjekt mellom Hvalfangstmuseet og Sandefjord videregående skole.
Meny
Østers
(Allergener: bløtdyr)
Consommé Olga
Serveres med Julienne grønnsaker (Allergener: selleri)
Posjert laks
Serveres med mousseline saus, agurksalat (Allergener: egg, melk, fisk)
Helstekt lam ytrefilet
Serveres med smørdampede erter, gulrotpuré, rødvinssaus,
ovnsbakte poteter og myntegele (Allergener: melk, sulfitt)
Punsj Romaine
Titanic signatur coctail
Grønn asparges
Vinaigrette
Titanic Waldorf pudding
Billetter
Kjøp billetter via Hjertnes.no
Eventuelle allergener må meldes arrangør senes en uke før.
Det dekkes på 8-mans bord og gjestene plasseres etter antall bestilt pr gruppe.
For gruppebestilling send e-post til hilde.hagen(at)vestfoldfylke.no