no,ar,de,en,pl,so,is,fi,mk

Velkommen til en uforglemmelig aften på toppen av Borgsalen

Mange personer spiser sammen rundt et bord
Opplev Titanics middag i Borggården på Svgs, fredag 30. januar og lørdag 31. januar.

Publisert:

05.12.2025

Oppdatert:

05.12.2025 kl.15:28

Bli med på en reise 112 år tilbake i tid!  Middagen med 7-retter som ble servert gjestene på Titanic, gjenskapes i Borggården 30. og 31. januar kl. 17.00.

RMS Titanic - en uforglemmelig aften

Det er duket for en flott opplevelse på taket av Borgsalen. Elever på Restaurant- og matfag vil gjenskape og servere den samme 7-retters menyen som ble servert gjester på 1. klasse, 14. april 1912.

Elever bidrar på ulikt vis

  • fra Frisør, blomster, Interiør og eksponeringsdesign vil elevene skape en tidsramme tilbake i tid med rekvisitter, kostymer og dekor
  • fra Business og Innovasjon vil elevene ivareta deg som gjest og ha ansvar for markedsføring og salg av arrangementet
  • fra Musikk, dans, drama vil elevene krydre kvelden med tids- og temariktige musikalske innslag

Per Kristian Sebak, forfatteren av boka Titanic - 31 norske skjebner, vil gi et tidsbilde av Titanics siste reise.

Kvelden er et samarbeidsprosjekt mellom Hvalfangstmuseet og Sandefjord videregående skole.

Meny

Østers
(Allergener: bløtdyr)

Consommé Olga
Serveres med Julienne grønnsaker (Allergener: selleri)

Posjert laks 
Serveres med mousseline saus, agurksalat (Allergener: egg, melk, fisk)

Helstekt lam ytrefilet
Serveres med smørdampede erter, gulrotpuré, rødvinssaus,
ovnsbakte poteter og myntegele (Allergener: melk, sulfitt)

Punsj Romaine 
Titanic signatur coctail

Grønn asparges
Vinaigrette 

Titanic Waldorf pudding

Billetter

Kjøp billetter via Hjertnes.no

Eventuelle allergener må meldes arrangør senes en uke før.
Det dekkes på 8-mans bord og gjestene plasseres etter antall bestilt pr gruppe.
For gruppebestilling send e-post til hilde.hagen(at)vestfoldfylke.no